Dostava se vrši BEX kurirskom službom (isporuka bi trebala da bude danas za sutra, eventualno prekosutra), vikendom BEX kurirska služba ne radi. Cena dostave sa otkupom iznosi 380 din.

Postoji mogućnost slanja i Post Express-om gde postoje 2 varijante slanja:
1. CC paket, sa rokom isporuke 2-7 dana, cena 380 din.
 2. Isporuka koja bi trebala da bude danas za sutra, sa cenom 450din pa navise, Zavisno od gramaže
Ako zelite opciju Post Express-om naglasite u napomenama

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči potrošaču i to slanjem robe preko kurirskih službi. Troškove isporuke snosi potrošač. Kurirske službe pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu do 19h svakog radnog dana. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket kako biste utvrdili da ne postoje nikakva vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen (otvoren), odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas kurir pozove na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice ukoliko Vas ne pronađe na adresi kako bi ugovorili novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, kurir Vam ostavlja ”Izveštaj o prispeću pošiljke” sa podacima gde i kada možete preuzeti neisporučenu pošiljku. Rok čuvanja pošiljke je 5 radnih dana ne računajući dan prijema i otprema pošiljke. Ležarina se ne naplaćuje. Po eventualnom povratu pošiljke do nas, kontaktiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog nepreuzimanja paketa i dogovoriti se o ponovnom slanju. Za informacije o načinu kupovine proizvode, posetite sledeći link.

U sluačaju zamene ili vraćanja proizvoda iz bilo kog razloga, troškove dostave snosi potrošač.