Dobrodošli u naš svet – Tašnolina prodavnica torbica

Svet mode, kreativnosti i vrhunskog kvaliteta

Torbica je najbolji prijatelj koji otkriva karakter jedne žene, a ponekad je dovoljno da samo na osnovu torbice koju nosi zavirimo u njenu dušu i otkrijemo mnogo toga. Mi, u Tašnolini, imamo viziju da pružimo svakoj ženi najbolji izbor kroz vrhunski kvalitet, ali i više od toga – prijateljstvo, pozitivnu energiju i osmeh.

Više o nama

Tašnolina je porodična zanatska radionica iz Beograda, osnovana davne 1965. godine i bavi se manufakturnom izradom torbica i elegantnih tašni. Tradicija duga preko 50 godina i negovanje porodičnih vrednosti koje se prenose kroz generacije je ono što krasi naš biznis. Naša misija se ogleda u stvaranju poverenja i prijateljskih odnosa sa našim kupcima stvarajući za njih samo ono najbolje. Porodična prodavnica je isto što i porodica! U ono što pravimo, ulažemo puno ljubavi i šaljemo u svet u tašni, Vama.

Naš asortiman

Tašnolina prodavnica torbica poseduje ogroman asortiman koji obuhvata torbice različitih veličina, male elegantne tašne, kao i rančeve u svim veličinama i bojama. Naši proizvodi su rađeni po ugledu na brojne poznate dizajnerske brendove, a praćenje modnih trendova je ono što nam daje inspiraciju da Vam uvek ponudimo nešto novo i jedinstveno na svoj način.

Veliki izbor, odličan kvalitet, povoljne cene, ljubazno i nasmejano osoblje koje je spremno da Vam uvek izađe u susret predstavljaju glavne odlike koje čine Tašnolina firmu. Pozovite nas ili pošaljite poruku za sve dodatne informacije, a mi Vam garantujemo da ćete biti zadovoljni i da ćete se opet vratiti.

Domaća proizvodnja i ručna izrada proizvoda

je ono što negujemo decenijama i što nas čini drugačijim od ostalih. Svaka torbica je pažljivo izrađena do najsitnijih detalja uz mnogo pažnje i ljubavi. Svakom Vašom kupovinom nam pokazujete da cenite naš rad i na taj način postajete deo naše porodice.