Savršeni dizajn, perfektna silueta i vrhunski kvalitet izrade… U potrazi za savršenom torbom, pomogle su nam najpopularnije svetske blogerke! Ko bolje zna da izabere dobru torbu, od žena koje nas svakodnevno inspirišu svojim outfitima u kojima važnu ulogu imaju aksesoari?

Njihove fotografije koje redovno postavljaju na modnim blogovima i Instagram profilima nas svakodnevno oduševljavaju i moramo priznati, i te kako utiču na naš stil. Dakle, spremite se, jer ovoga puta najpopularnije blogerke otkrivaju koje su njihove omiljene torbe!

The Blonde Salad – CHIARA FERRAGNI

Blog je pokrenula Chiara Ferragni, 2009. godine, a danas The Blonde Salad je jedan od najpopularnijih i najlepših modnih blogova koji je dobio mnoštvo nagrada i priznanja. Chiara je sarađivala sa mnogim poznatim dizajnerima, uključujući Louis Vuitton, Chanel i Saint Laurent. Ona poseduje veliku kolekciju dizajnerskih torbi, uključujući Chanel, Louis Vuitton, Fendi, Valentino, Hermes, Saint Laurent, Celine, Chloe i Goyard. Jedna od njenih najskupljih torbi je fantastična Hermes Togo Kelly torba.

Foto: Instagram / theblondesalad

Song of Style – AIMEE SONG

Rođena u Los Anđelesu, Aimee Song sa bloga Song of style počela je da bloguje 2008. godine. Pored pisanja za blog, ona se takođe bavi dizajnom enterijera. Aimee dosta putuje, te je često možemo videti na raznim krajevima sveta, sa različitim tašnama u rukama, od Celine, Chloe, Saint Laurent do Chanel i Proenza Schouler. Primetii smo da ova popularna blogerka obožava da nosi Classic Box torbu s potpisom brenda Celine u srednjoj veličini i Petite Malle Malletage torbu Saint Laurenta.

Foto: Instagram / songofstyle

Gary Pepper Girl – NICOLE WARNE

Nicole Warne je počela da bloguje 2009. godine kada je pokrenula svoj modni blog i malu e-bay vintidž prodavnicu Gary Pepper Vintage. Nicole kolekcija torbi se sastoji od modela Louisa Vuittona, Chanela, Prade, Mulberryja, Valentina i mnogih drugih poznatih brendova. Njen outfit je uvek perfektno iskombinovan sa torbama, kao što su Chevron Classic Flap s potpisom Chanela i Epi Denim Petite Malle torbu Louis Vuittona.

Foto: Instagram / garypeppergirl

Peace Love Shea – SHEA MARIE

Shea Marie je odrasla u Južnoj Kaliforniji, a danas poseduje svoj blog koji se zove Peace Love Shea. Osim što je bloger, ona je stilista, model, fotograf, dizajner, voditelj i kreativni konsultant. Shea je sarađivala sa različitim top dizajnerskim brendovima, uključujući Gucci, Dior i Dolce & Gabbana. Ovu zgodnu plavušu često viđamo sa različitim dizajnerskim torbama, poput Baylee torbe koju potpisuje Chloe ali i velikog broja Fendi torbi pri čemu su joj omiljeni modeli 3Jours Bags sa kroko kaišem, krznena torba Monster Be Baguette i Calf Hair.

Foto: Instagram / peaceloveshea

Kayture – KRISTINA BAZAN

Poreklom iz Švajcarske, Kristina Bazan je osnovala blog Kayture 2011. godine zajedno sa njenim partnerom James Chardon. Do sada je sarađivala sa poznatim brednovima, kao što su Chopard, Piaget i Cartier. Konstanto putujući, Kristinu smo mogli da vidimo kako nosi različite luksuzne torbe koje potpisuje Louis Vuitton, Dior, Celine, Valentino i Fendi. U njenoj kolekciji se nalazi limitirano izdanje Louis Vuitton Shopping torbe, od Christian Louboutina i prelepa Fendi Python Peekaboo Bag.

Foto: Instagram / kristina_bazan 

Sincerely, Jules – JULIE SARINANA

Blog Sinderly, Jules osnovan je 2009. godine od strane Julie Sarinane. Pored svog bloga, Julie takođe ima prodavnicu u kojoj prodaje svoju dizajniranu odeću. Julie obično viđamo u udobnim elegantnim odelima koje kombinuje sa kožnim cegerima (tote) i crossbody torbicama, koja izgleda kao miks bucket torbe i cegera. U njenoj bogatoj kolekciji, najpoznatije torbe su Chanel Boy Flap New Medium i Celine Croc Stamped Phantom torba.

Foto: Instagram / sincerly jules